صفحه اصلی انجمن
صفحه اصلی سایت
فروشگاه آنلاین
آمار
زنده انجمن
قوانین انجمن
تماس با ما |
|
|
|||||||
| سراى لبخند لطيفه ، اس ام اس و مطالب خنده دار خود را در این بخش ارسال کنید. |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 4,243
5,769 بار در 3,686 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
شنبه:
امروز رو مثلا گذاشته بودم واسه استراحت و رسيدگي به کارهاي شخصي ام ولي مگه اين مردم ميذارن؟! يکشنبه: امروز واقعا اعصابم خورد بود چون به هيچکدام از کارهاي اداريم نرسيدم. 8753 تصادفي ،6893 اعدامي،9872 تزريقي، 44596 ايدزي، و يک نفر بالاي 145 سال سن رو واسه خاطر يک آدم وقت نشناس از دست دادم.... براي خودکشي اونقدر قرص خواب خورده بود که هر کاري ميکردم ديگه روحش بيدار نميشد! دوشنبه: رفتم بيمارستان ويزيت يکي از مريضا. دور تختش اونقدر شلوغ بود که نميتونستم برم جلو. همه روپوش سفيد پوشيده بودن و داشتند تند تند يادداشت برميداشتن. هر جور بود راهو باز کردم و رفتم بالاي سر مريض، اما ديدم دانشجوهاي پرستاري قبل از من کشتنش. اگه دير تر رسيده بودم ممکن بود حتي روحشم ناقص کنن! از همکاري بدم نمياد، ولي بشرط اينکه قبلا با من هماهنگ بشه وگرنه خوشم نمياد کسي تو تخصصم دخالت کنه . سه شنبه: مادره بادوتا بچه اش ميخواستن از خيابون رد شن. اول دست يکي از بچه ها رو گرفتم،اما ديدم اون يکي داره نيگام ميکنه. دست اون يکي رو هم گرفتم،اما ديدم مادره داره يه جوري نگام ميکنه.اومدم دست خودشم بگيرم،اما ديدم يه عوضي با ماشين همچي با سرعت داره مياد طرفمون که اگه خودمو کنار نکشم ممکنه به خودمم بزنه. با يک اشاره ماشينش منحرف شد و کوبيد به درخت.به خودم که اومدم ديدم مادره و بچه هاش از خيابون رد شدن و براي تشکر دارن برام دست تکون ميدن. منم براشون دست تکون دادم و براي اينکه دست خالي نرم هموني که کوبيده بود به درخت رو با خودم بردم.اونقدر خورده بود که روحشم يه جورايي نشئه بود و فکر کنم هنوزم که هنوزه نفهميده مرده! چهار شنبه: خيلي عجله داشتم،اما وايستادم تا دعواشونو ببينم. چون جاي ديگه کار داشتم خواستم برم، ولي ديدم يکيشون داره فحش بد بد ميده.اونقدر ازش بدم اومد که توي راه بهش گفتم:اگه زبونتو نيگه داشته بودي الان نه خودت چاقو خورده بودي و نه دست من زخمي ميشد! الان چند ساعته که همه کارهامو ول کردمو دارم روحش رو پنچرگيري ميکنم! پنج شنبه: اونقدر از برج ايفل برام تعريف کرده بودند که هوس کردم اين آخر هفته اي برم اونجا و يه ديدي بندازم. وقتي رسيدم بالاي برج، ديدم يه آقايي با دوربينش رفته رو لبه وايستاده تا از منظره پايين عکس بگيره.راستش ترسيدم بيفته.با خودم گفتم اگه کمکش نکنم ممکنه همچي بخوره زمين که ديگه قابل شناسائي نباشه.با احتياط رفتم جلو بگيرمش نيفته اما تو يه لحظه جفتمون چنان هل شديم که روحش موند دست من و جونش پرت شد پائين! باور کنيد اصلا تو برنامم نبود. جمعه: بابا ولم کنيد جمعه که تعطيله!!!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 851
2,096 بار در 963 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
جالب بوداماازشوخی گذشته اومدن عزراییل روجدی بگیریدهرلحظه ممکنه بیاد!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر انجمن صندلی داغ
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 1,588
1,736 بار در 817 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
جالب بود ممنون.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() تاریخ عضویت: ۲۱ اسفند ۱۳۸۸
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 4
9 بار در 4 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
ممنون
از نوشتت با mahdi1370 موافقم |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() تاریخ عضویت: ۲۱ اسفند ۱۳۸۸
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 218
94 بار در 64 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
خیلی خوب بود .....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیر انجمن
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 4,243
5,769 بار در 3,686 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
با [مشاهده لینک فقط برای اعضا امکان پذیر است.
ثبت نام کنید...] موافقم!
البته ما هر روز ازرائیل رو می بینیم!!!(مدیر مدرسمون) ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
(مشاهده آمار)
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
راستی چندوقتیه خبری ازirpdf نیست که یه ذره به مادرس اخلاق بده
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر انجمن صندلی داغ
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 1,588
1,736 بار در 817 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
چقدرهم مابه درساش گوش میدیم
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() تاریخ عضویت: ۱۷ اسفند ۱۳۸۸
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 107
631 بار در 324 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
جالب بود
راستش منم وقتي چشمم به تاپيكتون افتاد ياد يكي از معلماي مدرسمون افتادم ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
(مشاهده آمار)
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
سایت که محل پندوموعظه نیست درضمن من حرف غیرمنطقی روقبول نمی کنم اونقدرمنطقی هستم که اگه اشتباهی بکنم سعی کنم برطرفش کنم کمااینکه اینکارم انجام دادم اگه اینجورنبودالان یه جواب دندان شکن به مطلب ویژگی های برتردختران نسبت به پسران می دادم اماتصمیم گرفتم که ازاین به بعدبی خودی برای یه سری چیزاوقتم روتلف نکنم وظیفه من این نیست که اعتقادات بعضیارودرموردخودشون زیرسوال ببرم چنین مطالبی باعث بالارفتن اعتمادبه نفسشون می شه که این مسئله می تونه توزندگیشون بدردبخوره
|
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|