|
|
#1 |
|
مدیر انجمن زبان های خارجی
![]() تاریخ عضویت: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 498
619 بار در 310 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
حافظ در صف اتوبوس نیمه شبِ پریشب گشتم دچارِ کابوس* دیدم به خواب حافظ، توی صفِ اتوبوس گفتم: سلام حافظ، گفتا: علیک جانم* گفتم: کجا روی تو؟ گفتا که خود ندانم گفتم: بگیر فالی، گفتا: نمانده حالی *گفتم: که در چه حالی؟ گفتا که: بی خیالی گفتم: که تازه تازه، شعر وغزل چه داری؟ *گفتا: که می سرایم، شعرِ سپید باری گفتم: ز دولتِ عشق، گفتا که: کودتا شد* گفتم: رقیب، گفتا: او نیز کله پا شد گفتم: کجاست لیلی؟ مشغول دلربایی؟* گفتا: شده ستاره، در فیلمِ سینمایی گفتم: بگو زِ خالش، آن خال، آتش افروز؟* گفتا: عمل نموده، دیروز یا پریروز گفتم: بگو زِ مویَش، گفتا که: مِش نموده* گفتم: بگو زِ یارش، گفتا: ولش نموده گفتم: چرا؟ چگونه؟ عاقل شده است مجنون؟* گفتا: شدید گشته معتادِ گَرد و افیون گفتم: کجاست جمشید؟ جام جهان نمایش؟ *گفتا: خرید قسطی تلویزیون به جایش گفتم: بگو زِ ساقی حالا شده چه کاره؟* گفتا: شدست منشی در دفتر اداره گفتم: بگو زِ زاهد آن رهنمای منزل* گفتا: که دست خود را بردار از سر دل گفتم: زِ ساربان گو با کاروان غم ها *گفتا: آژانس دارد با تور دور دنیا گفتم: بگو زِ مَحمِل یا از کجاوه یادی* گفتا: پژو‚ دوو‚ بنز یا گلف نوک مدادی گفتم که: قاصدت کو آن باد صبح شرقی* گفتا که: جای خود را داده به فاکس برقی گفتم: بیا زِ هُدهُد جوییم راه چاره *گفتا: به جای هدهد، دیش است و ماهواره گفتم: سلام ما را باد صبا کجا برد؟* گفتا: به پست داده آورد یا نیاورد؟ گفتم: بگو زِ مشک آهوی دشتِ زنگی* گفتا: که ادکلن شد در شیشه های رنگی گفتم: سراغ داری میخانه ای حسابی *گفت: آنچه بود از دَم گشته چلو کبابی گفتم: بیا دو تایی لب تَر کنیم پنهان *گفتا: نمی هراسی از چوب پاسبانان گفتم: شراب نابی تو دست و پا نداری؟* گفتا: که جاش دارم وافور با نگاری گفتم: بلند بوده موی تو آن زمان ها *گفتا: به حبس بودم از ته زدند آن ها گفتم: شما و زندان حافظ مارو گرفتی؟* گفتا: ندیده بودم هالو به این خرفتی!! atcce.
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از zhpd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
مدیر انجمن صندلی داغ
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 1,588
1,736 بار در 817 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
دوست گلم مطلب عالی ای بودممنووووووووووووووووووو ووون
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از JOJO96 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
![]() تاریخ عضویت: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۹
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 222
198 بار در 91 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
گفتم: بگو زِ مَحمِل یا از کجاوه یادی* گفتا: پژو‚ دوو‚ بنز یا گلف نوک مدادی
بسیار عالی و زیباست فوق العاده است این سروده زیبا همه معنویات در عشق و عاطفه یا رنگ باخته یا از بین رفته گفتم: شراب نابی تو دست و پا نداری؟* گفتا: که جاش دارم وافور با نگاری زحمت نیست نگاری چیه ؟-- منظور همان نگار معروفه که دل همه عشاق از دستش خون است؟ |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از RASIDADDIN عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
مدیر انجمن زبان های خارجی
(مشاهده آمار)
تعداد تشکر از پست دیگران: 498
619 بار در 310 پست تقدیر شد
|
بدون امتیاز
:
0 امتیاز
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نگاری !!! نمیدونم.! شاید همون نگار باشه.کی میدونه!!!؟!!!!!! ![]()
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از zhpd عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|